Business post
Onze openingstijden

We zijn open op
dinsdag t/m zaterdag
van 
09.30 tot 12.30 uur en van
13.30 tot 16.30 uur.
Op zondag en maandag gesloten.

 
Hobby en Wol
Wedderweg 53
9699 RB Vriescheloo
Bel (0597)541142

Route Planning

Joy! Crafts Studio Light
Nellie Snellen Marianne Design
Video over de Joy! Trouvaille

Bekijk hier de werking van de unieke Joy! snij-en emblossingmachine.


Over Hobby & Bloem

Duizenden productenHobby & Bloem in Vriescheloo is een ongedachte winkel op een ongedachte plaats en met een ongedacht succes. Velen weten namelijk inmiddels de weg te vinden naar onze rijk gesorteerde hobbyshop. Duizenden produkten, van wol tot papier en in vele maten en kleuren kunt u in onze winkel vinden. Daarbij staat er altijd een kopje koffie of thee klaar voor onze bezoekers en niet te vergeten de uiterst vriendelijke benadering van eigenaresse Tineke Starink en anderen. Zij zijn altijd bereid tot nadere uitleg of assistentie.

 

Uit de hand gelopen hobby …

Het begin van Hobby & Bloem zou je kunnen betitelen als een uit de hand gelopen bloemenhobby. De geschiedenis van Hobby & Bloem is er dan ook één van een pionier en het begon op kleine schaal zo: Tineke Starink kweekte met een vriendin bloemen in de tuin. Die bloemen werden verkocht aan de deur in een zinken emmer, later werd een bakfiets gekocht deze stond in de tuin, geldbakje ernaast. In 1997 werd de schuur naast het huis gebouwd en deze stond propvol met bloemisterij-artikelen.
In 2003 is de omslag gekomen en werden de eerste hobbyspullen aangeschaft.
Sindsdien is de grote verandering tot stand gekomen, de bloemen/planten waren te arbeidsintensief.  In 2009 werd besloten helemaal naar “hobby” over te gaan, maar in de naam “Hobby & Bloem is de “bloem” dus wel gebleven.

 

 

Rijk gesorteerd

Nu kan de winkel zich qua sortering meten met elke andere hobbywinkel in Nederland. Om een beetje een idee te geven: wij hebben een kapitale voorraad aan 3 D vellen en een ongekende voorraad stickers.
Verder ponsen, klei, boeken, Aleenes verf, Hobbyfun, Double do, Cricut, Papicolor, wol, alle soorten papier, pergamano, speciale garens, stempels, Pixelhobby, kralen, scrapbook enz.

De meeste klanten, die voor de eerste keer komen, weten niet wat ze zien en zijn dan ook perplex. “Dit hadden we niet verwacht”, is dan meestal de opmerking die wij horen. Veel klanten komen nu ook van verder weg, omdat wij vaak goedkoper zijn.

 

Print Friendly, PDF & Email
Uit onze workshops
Onze Agenda
  • Geen Evenementen
AEC v1.0.4
Prive workshop?

Wilt u voor uw club, vereniging of groepje een bijzondere workshop,
over het maken van waxinelichtjes, wandlampjes of wat dan ook, neem contact met ons op via het Contactformulier

Voor Workshop tijden en kosten kijk
s.v.p. onder Workshops of Agenda

Wilt u meer informatie?

Bel (0597)541142 of neem contact met ons op via het Contactformulier

Video over de Hana Ami